Пројекти :: Тителски брег ::

© 2016 ЈП "Тителски брег" Тител - Тел. 021/2962177, 021/2962178

 Latinica  Ћирилица


ПОСЕТИТЕ ИНТЕРНЕТ
ПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРП


 


 

Природне вредности
Културне вредности
Туристичка понуда
Oпштинa Тител
Галерија
Занимљивости
Архива
Мејлинг листа
Контакт

Magazin Ravnica
Internet magazin Ravnica
www.ravnica.info

Општина Тител
Званична Интернет презентација
www.opstinatitel.rs

СТШ "Милева Марић"
Средња техничка школа
www.stsmmarictitel.edu.rs

TOV
Туристичка организација Војводине
www.vojvodinaonline.com

Тителски брег
галерија слика

Пројекти ЈП "Тителски брег" Тител

 

• Уређење приобаља реке Тисе – реализација у току, 
завршена I фаза – Главни пројекат уређења приобаља
На основу Конкурса за доделу субвенција за пројекте развоја туризма у 2011. години, објављеног од стране Министарства економије и регионалног развоја, Јавном предузећу „Тителски брег“ одобрено је суфинансирање израде Главног пројекта уређења приобаља реке Тисе у Тителу. Израдом Главног пројекта, а на основу већ постојећег Генералног пројекта уређења приобаља реке Тисе, стекли су се неопходни услови за директна улагања у туристичке садржаје и инфраструктуру, што кроз сопствено учешће или и аплицирање на домаће и стране фондове. Министарство економије и регионалног развоја одобрило је 480.000,00 динара, што је половина од укупне вредности Пројекта, другу половину финансирала је Општина Тител. Главни пројекат са припадајућом документацијом обезбеђени су у априлу месецу 2012. године.

• Јавни радови 2012. – пројекат „Од Тисе до Тителског брега“ – реализован 
планира се наставак пројекта и у наредној години
Одобрено је спровођење јавних радова у 2012. години, под називом „Од Тисе до Тителског брега“ у износу од 413.252,00 динара, а на основу Конкурса Општине Тител у сарадњи са Националном службом за запошљавање. Пројекат подразумева ангажовање 3 лица са евиденције Националне службе за запошљавање у трајању од 4 месеца на пословима одржавања дела приобаља реке Тисе и Тителског платоа – Калварије. 

• Пројекат штампања пропагандног материјала – реализован за 2012. годину 
(спада у сталне пројекте ЈП „Тителски брег“ Тител)
Учешћем на Конкурсу за доделу подстицајних средстава за субвенционисање трошкова учешћа на међународним сајмовима, расписаним од стране Покрајинског секретаријата за привреду, те одлуком истог обезбеђено је укупно 40.000,00РСД за штампање пропагандног материјала о туристичким потенцијалима општине Тител. Општина Тител је учествовала у суфинансирању пројекта са 38.000,00РСД.

• „Природни амбијенти као туристички потенцијали“ – реализован 
На основу Конкурса за доделу подстицајних средстава за суфинансирање пројеката за развој рецептивног туризма у локалним самоуправама у АП Војводини у 2012. години, Покрајинског секретаријата за привреду, Јавном предузећу „Тителски брег“ одобрена су средства у износу од 250.000,00 динара за суфинансирање реализације пројекта „Природни амбијенти као туристички потенцијали“. Укупна вредност пројекта износи 300.000,00 динара, од чега је општина Тител издвојила 50.000,00 динара. Наведена средства су искоришћена за монтирање мобилијара и других дрвених елемената на видиковцу Тителског брега - Калварија. 

• Пројекат Визиторског центра СРП Тителски брег – реализација у току 
реализована И фаза прикупљања пројектно техничке документације – завршен Главни пројекат Визиторског центра СРП „Тителски брег“
Из средстава која се остварују приређивањем игара на срећу, а користе за финансирање локалне самоуправе, Министарство за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу одобрило је 2.500.000,00 динара за финансирање израде Главног пројекта Визиторског центра СРП „Тителски брег“. Визиторски центар подразумева комплекс у оквиру кога су предвиђене различите врсте активности у циљу едукације и промоције Титела и Тителског брега. Комплекс се састоји из зграда у чијем ће саставу бити пословни простор ЈП „Тителски брег“, библиотека и лабораторија за студијска истраживања, мултимедијална сала. Други део комплекса подразумева смештајне капацитете. 

• Пројекат обележавања граница СРП „Тителски брег“ – реализација у току
Министарство природних ресурса, рударства и просторног планирања у оквиру суфинансирања Програма управљања Специјалног резервата природе „Тителски брег“ одобрило је 1.400.000,00 РСД за реализацију пројекта обележавања граница СРП „Тителски брег“. У корист коначне реализације пројекта током 2013.године предвиђено је да Општина Тител као суфинансијер издвоји 700.000,00 РСД. Утврђивање и обележавање граница је основна предпоставка заштите и очувања природних вредности СРП „Тителски брег“, те законска обавеза Управљача.

 

 

 


Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати своје утиске о овој презентацији.

Додајте свој коментар

 

javne nabavke

ЈАВНИ УВИД У

plan upravljanja uvid

 


 


Најновије на сајту:

Донета Одлука о оснивању Установе за заштиту природе и културних добара
Донета Одлука о покретању поступка ликвидације ЈП "Тителски брег" Тител
Мали палеонтолози
Шајкашки културни дани
Отворена изложба фотографија „Пејзажи Тителског брега“
Изложба фотографија „Пејзажи Тителског брега“
ЈП “Тителски брег“ активно у Дечијој недељи
Поводом Дечје недеље предшколску установу „Плави чуперак“ посетили запослени ЈП „Тите
Одржан „Котлић под Тителским брегом 2016“
Шајкашки културни дани


© 2016 ЈП "Тителски брег" Тител - Тел. 021/2962177, 021/2962178
Design&Hosting - Studio RAVNICA NET - Контакт: 0603988195 Eng Lat Ћир